Fèlix Vinyals participarà a l’ESC 17 amb dues de les seves obres més significatives. Per una banda podrem experimentar amb la seva instal·lació biotrònica Torval, amb la que podrem reflectir les ones cerebrals amb colors.

També tindrem exposada la seva obra Orwell 3000 una peça que aprofundeix en el camp de la vigilància i el control de masses en la vessant més tecnològica, i que ens fa reflexionar sobre en quin punt ens trobem i en quin voldríem (o no) trobar-nos.

Fèlix Vinyals és un artista digital que investiga, crea obra i fa docència d’una branca de l’art que ell anomena «art biotrònic». Els seus estudis en enginyeria biomèdica i enginyeria electrònica li permeten explorar les possibilitats de la lectura de les ones cerebrals i les constats biològiques per explorar artísticament la relació home-màquina-societat. Actualment exposa sovint la seva obra a Barcelona, és el director del postgrau «Arduino: via lliure a la teva creativitat digital»de la Universitat Politècnica de Catalunya, dóna tallers i seminaris sobre art digital i és artista resident a Fabra i Coats.