Entrades

L’esperit de l’ESC16 és compartir

Compartirem coneixement, experiències i un espai privilegiat com el que ens ofereix la Fundació La Plana, on, a part d’acollir les activitats, podrem dormir i fer els àpats, també en espais compartits, sense haver-nos de desplaçar.

Dit d’una altra manera, no hi ha habitacions individuals. En tenim algunes de dos llits, algunes de 4, algunes de 6 i un confortable refugi de 24 llits. Si tens alguna preferència i encara en tenim de disponibles, demana’ns-ho al inscriure’t i veurem la disponibilitat.

Inscripcions

Les entrades per a l’ESC16 només es poden adquirir online i de forma anticipada. Pensa que el número de places és limitat, i hem de comunicar amb dies d’antelació a la Fundació la Plana el nombre d’inscrits. No ho pots deixar pel darrer moment!

A l’ESC16 s’hi pot venir tots els dies (de divendres a diumenge), de dissabte a diumenge, o només dissabte, com millor us convingui. Aquí teniu les diferents opcions i preus:

Adults Infants
(de 7 a 13 anys)
Infants
(de 3 a 6 anys)
Cap de setmana complet
(de divendres tarda
a diumenge tarda)
150€* 70€* 40€*
De dissabte matí
a diumenge tarda
110€* 50€* 32€*
Només dissabte
(sense quedar-se dormir)
35€*

* Els preus no inclouen els costos de la plataforma de pagament Eventbrite.

Menjar

Els àpats estan inclosos en el preu, i depenent de quina és l’opció escollida s’inclouen:

  • Cap de setmana complet: Tots els àpats (sopar divendres; esmorzar, dinar i sopar dissabte; esmorzar i dinar diumenge).
  • Dissabte matí a diumenge tarda: Dinar i sopar dissabte; esmorzar i dinar diumenge.
  • Només dissabte: Dinar dissabte.

Els menús són tancats, de cuina casolana i de proximitat, i d’entrada igual per a tothom.
Podem oferir però menús adaptats a necessitats específiques: cuina vegetariana, celíacs, al·lèrgies… Si us plau, si tens algun requeriment en quant al menjar, digue’ns-ho en el moment d’inscriure’t o escriu-nos a: info@escape.cat amb prou antelació perquè puguem tenir-ho en compte.