3, 4 i 5 de maig 2019
La Plana, Sta. Maria d’Oló, Moianès

4a Escapada
de Cultura i Creació Digitals

Informació i entrades

L’esperit de l’esc19 és compartir

Compartirem coneixement, experiències i un espai privilegiat com el que ens ofereix la Fundació La Plana, on, a part d’acollir les activitats, dormirem i farem els àpats, també en espais compartits, sense haver-nos de desplaçar.

Dit d’una altra manera, no hi ha habitacions individuals. En tenim algunes de dos llits, algunes de 4, algunes de 6 i un confortable refugi de 24 llits. Si tens alguna preferència i encara en tenim de disponibles, demana’ns-ho al inscriure’t i veurem la disponibilitat.

Inscripcions (entrades)

Les entrades per a l’esc19 només es poden adquirir online i de forma anticipada.

Per l'edició d'enguany ja hem tancat la llista de reserves. Si volies venir i has fet tard, escriu-nos a: info@escape.cat i mirarem si hi ha alguna cancel·lació i encara et podem fer un forat i puguis gaudir de l'Escapada.

Menjar

Els menús són tancats, de cuina casolana i de proximitat, i d’entrada igual per a tothom.

Tanmateix, podem oferir menús adaptats a necessitats específiques: cuina vegetariana, celíacs, al·lèrgies... Si us plau, si tens algun requeriment en quant al menjar, digue’ns-ho en el moment d’inscriure’t o escriu-nos a: info@escape.cat amb prou antelació perquè puguem tenir-ho en compte.