3, 4 i 5 de maig 2019
La Plana, Sta. Maria d’Oló, Moianès

4a Escapada
de Cultura i Creació Digitals

Política de protecció de dades

L'Associació Booleans és el titular i la responsable del tractament de les dades personals que poden ser recollides en diversos formularis d'aquest web, que seran tractades d'acord amb allò que disposen el Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Finalitat

Les dades que faciliti l'usuari s'utilitzaran amb la finalitat específica que es detalla en cada formulari i sempre en relació amb la difusió de les activitats organitzades directament per Booleans.

Durada

Les dades es conservaran mentre s'organitzin aquestes activitats i l'usuari no manifesti el desig de cancel·lar-ne la subscripció.

Comunicació

No es comunicaran a terceres parts, llevat d'obligació legal.

Perfils

El titular, previ consentiment de l'usuari, pot aplicar tècniques d'anàlisi de perfils per oferir continguts que siguin del seu interès.

Drets

L'usuari té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment i pot accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com limitar-ne o bé oposar-se al seu tractament mitjançant una comunicació a info@booleans.cat.

Autoritat de control

Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Associació Booleans

NIF G-66746744
Travessera de Gràcia, 249 3r 1a - 08024 Barcelona
info@booleans.cat
www.booleans.cat