ESC20

5a Escapada de Cultura i Creació Digitals

1, 2 i 3 de maig 2020
La Plana, Sta. Maria d’Oló, Moianès

Menu

Què és?

ESC20 és la cinquena edició d’una trobada no-urbana d’experimentació i divulgació de l’ús creatiu, artístic, lliure i proper a les persones de la tecnologia electrònica/digital.

Un cap de setmana a un espai envoltat de natura, on apleguem artistes, pensadors, dissenyadors, programadors i públic en general per compartir coneixement i experiències, i gaudir-ne sense presses.

Tot plegat mitjançant tallers, xerrades, exposicions i altres experiències participatives al voltant de l’art digital, la sobirania tecnològica, la programació creativa, la gràfica generativa, la tecnopolítica, i tot allò que envolta la cultura digital.

ESC20 No és un congrés

S'hi tracten tota mena de temes relacionats amb la creació i cultura digitals però sense pretencions comercials, massificacions, ni presses. També és un lloc de reflexió i debat al voltant de la dimensió social de la tecnologia.

ESC20 No és una trobada professional

Però molts professionals i no professionals ens hi apleguem per compartir coneixement i experiències sobre art, disseny, programació, la dimensió social de la tecnologia...

ESC20 No és un festival

Però ens divertim, amb tota mena d’experiències participatives, jocs, a més de la festa de dissabte a la nit i el vermut de diumenge.