3, 4 i 5 de maig 2019
La Plana, Sta. Maria d’Oló, Moianès

4a Escapada
de Cultura i Creació Digitals

Artistes i ponents

Anna Giralt Gris

Intel·ligència artificial i creativitat. Presentació del projecte ARTIFICIO i de l'eina RUNWAY

Anna Giralt Gris és documentalista i creadora new media. Desenvolupa projectes new media i interactius que s’han estrenat en festivals com SXSW. Forma part del col·lectiu ARTIFICIO que investiga l’impacte de la intel·ligència artificial en el món de les arts. Treballa com a consultora i docent de noves narratives a diverses universitats com la UB, la URL i la UPF. El 2018 ha estat una de les participants de l’IDFA DocLab Academy i el 2019, de Berlinale Talents.

ARTIFICIO és un projecte que investiga la intersecció entre la intel·ligència artificial i diverses disciplines artístiques. Presentarà material audiovisual de la serie web interactiva que estan desenvolupant, que analitza l'estat actual de la IA en el món del la literatura, les arts visuals, el cinema i la música.

També presentarà RUNWAY, un joc d’eines que permet a creadors de tot tipus utilitzar la intel·ligència artificial de manera intuïtiva. Una oportunitat única per conèixer aquesta eina que encara està en desenvolupament. runwayapp.ai