ESC23

Escapada de Cultura i Creació Digitals

Taller familiar

File Edit View Help

Mi primer robot

Taller orientat a nens, però no només, on es construirà un robot articulat. Gràcies a un motor i una bateria, el robot caminarà pas a pas gairebé com un humà. Personalitza el teu incorporant diferents peces i fes que tant el seu caminar com la seva aparença siguin únics.

El taller té una durada aproximada de 2 hores i tot i que no té edat, es recomana que els nens fins als 6 anys vinguin amb els seus tutors.

Lucia Seguramente

Lucía Segurajáuregui es va graduar el 2009 en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i l'any següent va obtenir un Màster en Arts Digitals per la Universitat Pompeu Fabra. Des d'aleshores no ha deixat de experimentar amb tècniques i tecnologies, donant lliure curs a la seva imaginació.

Ha creat diverses instal·lacions, jocs i dispositius investigant la convergència de jocs, art i tecnologia. Les seves peces han format part d'esdeveniments com ara Llum, ESC, Mostra Sonora, TNT, Be my human, We Play, entre altres...

Actualment és professora a ESDI i BAU, treballa com a dissenyadora freelance i és resident a Hangar com a part del col·lectiu Matics, amb el qual organitza esdeveniments d'art digital i crea peces performatives