ESC23

Escapada de Cultura i Creació Digitals

Tallers familiars

File Edit View Help

Paper.net

El web de paper

Taller per a totes les edats, adaptat especialment al ritme dels més petits, en el què ens aproximarem als conceptes bàsics de disseny d'interfícies a través de les arts plàstiques amb materials bàsics de papereria.

Jugarem amb l'estètica i l'estructura del desaparegut portal de geocities, reproduïnt l'època daurada dels webs personals, on les regles encara estaven per definir i regnaven la creativitat, el surrealisme i el diy.

La Vila dels contes

Aventura gràfica de narrativa no lineal. Visitarem la vila on conviuen els personatges de conte i triarem la nostra aventura exercint poder de decisió i tenint impacte en el desenllaç de la història que construirem.

Raquel Lujan

rlujan.com

Dissenyadora gràfica membre del col.lectiu Booleans. Ha impartit cursos i xerrades per fomentar les vocacions STEAM amb la Organització Womenteck. Mujer, Ciencia y Tecnologia. Ha participat junt amb Womenteck i el Instituto de las Mujeres a la fira de la Setmana de l'Educació impartint tallers per a docents sobre tecnologia en igualtat a l'aula.

Victor Carraminana

de K3rn3l_P4n!c

Tècnic Superior en el sector TIC, imparteix classes de programació amb Scratch per als més menuts. En el seu temps lliure experimenta amb la música, l'animació 3D i VR.